Pages Menu
LinkedInYouTubeTwitterFacebook
Categories Menu

Jan Vayne als special guest tijdens Internationale Hanzedagen Kampen 2017

In 2017 organiseert Kampen van 15 t/m 18 juni 2017 de Internationale Hanzedagen en is   daarmee dé trotse gastheer van dit grootse evenement!

De Internationale Hanzedagen zijn bijeenkomsten van Europese Hanzesteden.

Ieder jaar organiseert één van deze Hanzesteden een ontvangst waarbij alle andere Hanzesteden welkom zijn, om elkaar te ontmoeten en de steden te promoten.

Inmiddels is dit een internationaal netwerk van 183 Hanzesteden uit zestien landen. Een groots evenement waarbij we veel bezoekers uit binnen- en buitenland verwachten.

Vier dagen lang is het feest in de stad. Van Koggewerf tot Oorgat en van IJsselkade tot Stadspark. Overal zijn activiteiten om deze mooie binnenstad te laten zien. Kom van 15 t/m 18 juni  2017 naar Kampen en ervaar de bijzondere sfeer in deze Hanzestad aan de monding van de IJssel.

Tijdens de Internationale Hanzedagen  in Kampen zal de bekende pianovirtuoos Jan Vayne als special guest  optreden bij het spectaculaire concert dat gegeven wordt op een groot podium op de IJssel aan het Van Heutzplein in Kampen.

Samen met de Kamper muziekvereniging AMDG en in totaal 140 andere artiesten zal Jan Vayne schitteren  op de avond van vrijdag 16 juni om 20.00 uur

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter! De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling.

Kampen heeft daarnaast een unieke winkelstraat, een aantrekkelijke woningmarkt en een rijk verenigingsleven. Verder is de stad omringd door prachtige natuurgebieden. Kortom, laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

Ook de nationale en internationale media zullen ruimschoots aandacht besteden aan dit grote evenement.

Zie voor verdere informatie:https://www.hanze2017.nl/nl

Pin It on Pinterest

Share This