Pages Menu
LinkedInYouTube
Categories Menu

Kerst met Jan Vayne op 21 december

Kom helemaal in kerststemming bij het wondermooie pianospel van Jan Vayne. Voor de zevende keer speelt Jan Vayne in de Edesche Concertzaal, inmiddels een echte traditie. Een optreden van Jan is een heerlijk uitje voor in de kerstvakantie met de hele familie. Maar ook úw inbreng zorgt voor een prachtige avond! Vraag uw favoriete kerstnummer aan en geniet van een ontspannen, intieme avond vlak voor Kerst.

Onbezorgde Jan Vayne

“Bijna alle mensen hebben de behoefte om te praten,” vertelt Jan Vayne. “Maar ik praat als het ware van me af als ik aan het spelen ben, ik hoef daarom ook nooit mijn best te doen en ik heb geen last van zorg of twijfel als ik speel. Dat zorgt voor een comfortabele sfeer.” Praat mee en noem een lied, neurie een wijsje of geef een naam. Van Abba tot Queen of de Beatles  en van ‘O Holy Night’ tot The Phantom of the Opera : Jan Vayne speelt wat u wilt!

Jan Vayne improviseert op de unieke Bösendorfer Imperial 290 van de Edesche Concertzaal, waarbij hij die negen extra toetsen van de concertvleugel zeker gebruikt. De muzikant speelt niet alleen op de Bösendorfer, maar ook op het mooie orgel… En dat kan hij fabelachtig goed! Breng een plezierige avond door met Jan Vayne in de sfeervolle Edesche Concertzaal.

Kaarten bestellen: https://tickets.edescheconcertzaal.nl/nl/tickets/1162-jan-vayne-kerstconcert-2018/bestel

Pin It on Pinterest

Share This